Artist Talk in Wassenaar: preview Milan Design Week

Van 16 t/m 21 juni staat Milaan in het teken van het grootste designevenement ter wereld. Dit is voor vele aanstormende en gerenommeerde ontwerpers hét podium om nieuw werk te delen met een mondiaal publiek.

 

Begin april organiseren we een nieuwe Artist Talk bij ons in Wassenaar. Op deze avond vertellen een paar toonaangevende ontwerpers over het gloednieuwe werk dat ze later in april in Milaan zullen presenteren. Het publiek zal een inkijkje gegeven worden in de voorbereidingen van deelnemers aan het prestigieuze evenement. We krijgen te horen én te zien hoe nieuwe collecties tot stand komen. Ook zal het gaan over het belang van een attractieve en effectieve context waarin het nieuwe werk tentoongesteld dient te worden.

 

Binnenkort meer over de definitieve datum en line-up.

Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u terecht bij ons Zebedeüs@Just Café (verbonden aan de winkel) voor een goede kop koffie, thee, verse sappen en heerlijke ontbijt- en lunchgerechten. Zebedeüs maakt voor haar gerechten zoveel mogelijk gebruik van lokale en biologische producten. Neem een kijkje in de winkel en sluit vooral af met een lekkere kop koffie.

Speciale mededeling: de winkel is open!

Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij in de winkel. U bent van harte welkom voor interieuradvies en voor het live bewonderen van onze design- en kunstobjecten. We hanteren de volgende voorzorgsmaatregelen: 1,5 meter afstand en maximaal 6 bezoekers gelijktijdig. Uiteraard kunt u ook  telefonisch (070-5119226) of per email (info@justhaasnoot.nl) contact met ons opnemen.

Adres

Hoofdentree:

Langstraat 29
2242 KJ Wassenaar

 

Entree + Zebedeüs Café:

Achterweg 11
2242 KS Wassenaar

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00–17:30

Zaterdag 10:00–17:00

Parkeren

Gratis 2 uur parkeren voor de deur
met een blauwe kaart