De winkel is gehuisvest in een historisch pand (1752) in het stadshart van Wassenaar. Dit is onze thuisbasis. Het is de plek waar we een specifieke selectie aan meubels, designobjecten en beeldende kunst presenteren en aanbieden. Ons familiebedrijf is opgericht in 1938 en het heeft daarmee meer dan 80 jaar ervaring in interieurarchitectuur en design.

Onze focus ligt bij interieurarchitectuur, meubels en designobjecten, maar wij geven ook een podium aan de kunsten. Wij geloven dat design en kunst elkaar versterken en dat het samenspel tussen deze twee werelden een interieur uniek en persoonlijk maakt.

 

In onze winkel organiseren wij diverse evenementen zoals tentoonstellingen, designdiners, lezingen en ‘artist talks’. Hiermee willen we ons netwerk informeren en inspireren. Tijdens de evenementen delen we informatie en achtergronden uit de interieurwereld. Toonaangevende en talentvolle ontwerpers en beeldend kunstenaars geven we een podium.

 

In 2016 zijn we een samenwerking aangegaan met Restaurant Zebedeüs uit Den Haag. Samen met hen hebben we de winkel uitgebreid met een café, inclusief terras en binnenplaats. Dit is in lijn met onze ambitie om ons publiek samen te brengen en om op een dynamische manier onze interieurkennis te delen.

Fotografie: Pim Top

Adres

Hoofdentree:

Langstraat 29
2242 KJ Wassenaar

 

Entree + Zebedeüs Café:

Achterweg 11
2242 KS Wassenaar

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00–17:30

Zaterdag 10:00–17:00

Parkeren

Gratis 2 uur parkeren voor de deur
met een blauwe kaart