Zebedeüs@Just Café

In 2017 hebben we een café geopend, aan de achterzijde van onze winkel. Het is een samenwerking met Restaurant Zebedeüs uit Den Haag.

 

Belangrijk voor het volledig nieuw te ontwikkelen interieur was het creëren van een functionele én comfortabele ruimte voor zowel het personeel als de bezoeker. Het is essentieel dat het personeel optimaal te werk kan gaan en dat alle gebruikers de ruimte als prettig, open, licht en fris ervaren.

 

Om het relatief kleine café zo open en ruimtelijk mogelijk te maken hebben we gekozen voor veel ramen, inclusief nieuwe dakramen. Om voor zoveel mogelijk ruimte te zorgen hebben we een zo efficiënt mogelijke indeling ontwikkeld voor de keuken en de bijbehorende opbergruimte. 

 

Staal en hout zijn de prominente materialen in deze ruimte. Deze uitersten komen samen vanwege de combinatie van functionaliteit en comfort. Het in harmonie samenbrengen van contrasten is een terugkerend gegeven in onze interieurprojecten. Het maakt een ruimte ‘spannend’ en eigenzinnig.

De keuken van gewalst staal is het middelpunt van het café. De naden van de gelaste platen vormen een grid dat de losse volumes met elkaar verbindt.

Fotografie: Louis van Baar

Adres

Hoofdentree:

Langstraat 29
2242 KJ Wassenaar

 

Entree + Zebedeüs Café:

Achterweg 11
2242 KS Wassenaar

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00–17:30

Zaterdag 10:00–17:00

Parkeren

Gratis 2 uur parkeren voor de deur
met een blauwe kaart